Home Maine Coon Katers Poezen Kastraten Herplaatsing Kittens Offspring Contact Links IM

 

Eind maart verwachten wij kittens uit de volgende combinatie/

Around the end of March we are expacting kittens from the combination:

 

 

Conner

Abesh O'Conner

&

Whitefield's Pebbles

 

Kittenstamboom/pedigree

Inbreeding: 7,45%

Top 2: 29,1%

Top 5: 55,1%

Clones: 23,6%

Pebbles

 

De te verwachtte kleuren voor de kittens zijn:

- katers; rood classic tabby, indien Pebbles verdunning en effen draagt ook crème classic tabby, effen rood en crème

- Poezen; zwart tortie classic tabby, indien Pebbles verdunning en effen draagt ook blauw tortie classic tabby, effen blauw tortie

Alle kittens kunnen met of zonder wit zijn

 

Wij willen het allerbeste voor onze kitten en daarom hanteren wij een aantal richtlijnen die wij belangrijk vinden indien u geïnteresseed bent in één van onze kitten:

 

Wij vinden het belangrijk dat een kitten niet als enig huisdier wordt gehouden en dit is nog belangrijker, indien de nieuwe eigenaren (fulltime) werken. Een kat heeft de aandacht nodig en een mens kan nooit fungeren als een speelmaatje. Daarom is een kat het meest gelukkig als hij of zij een kattenspeelmaatje heeft.

Wij vragen van u dat u 1 of 2 keer bij de kittens komt kijken, maar pas nadat de kittens hun 1e enting hebben gekregen rond de leeftijd van 9 weken.

Onze eigen katten mogen niet vrij buiten lopen en dit is ook niet toegestaan voor onze kittens bij hun nieuwe eigenaren.
Een veilig afgezette tuin, balkon of een kattenren is ideaal voor hen. Zo kunnen ze toch op een veilige naar buiten, maar zonder de gevaren van ziektes, katten gevechten (katten zijn territoriaal!), verkeer en boze buurtgenoten die hen iets aan willen doen.

Wij brengen de kittens naar hun nieuwe huis toe, hierdoor voelen zij zich wat sneller veilig in hun nieuwe omgeving. Maar wij doen dit ook voor onze eigen gemoedsrust.

De prijs voor een liefhebberskitten is € 850, met een kitten voor liefhebbers mag niet gefokt worden. Ook niet een eenmalig nestje, dit is namelijk ook fokken.