Op 27 maart zijn er kittens geboren uit de combinatie/

On March 27th kittens were born from the combination:

Conner

Abesh O'Conner

&

Whitefield's Pebbles

 

Kittenstamboom/pedigree

Inbreeding: 7,45%

Top 2: 29,1%

Top 5: 55,1%

Clones: 23,6%

Pebbles

 

Status

Optie/option
Optie/option
Optie/option
Optie/option
Evaluatie/evaluation
Name
Whitefield's Tiësto
Whitfield's Troy
Whitefield's Trixy
Whitefield's Tootsie
Whitefield's Thalia
Geslacht/Sex
Kater/male
Kater/male
Poes/female
Poes/female
Poes
Kleur/Color:
Rood classic tabby met wit/Red classic tabby with white
Rood classic tabby met wit/Red classic tabby with white
Zwart tortie classic tabby met wit/brown torbie classic tabby with white
Zwart tortie classic tabby/brown torbie classic tabby
Zwart tortie classic tabby met wit/brown torbie classic tabby with white
Week 1
Tiesto
Troy
Trixy
Tootsie
Thalia
Week 2
Tiesto Troy Trixy Toostie
Thalia
Week 3
Filmpje 1 (LET OP! Radio staat aan bij kittens, dus zet geluid zachtjes)
 
Week 4
Tiësto
Troy
Trixy
Toostie
Thalia
Week 5
Tiësto
Troy
Trixy
Tootsie
Thalia
Week 7
Tiesto
Troy
Trixy
Tootsie
Thalia
Week 10
Tiesto Troy Trixy
Tootsie
Thalia

Klik op de kleine foto's voor meer foto's van de kittens/Click on the photo for more pictures of the kittens

Onze kittens komen beschikbaar voor adoptie na 8/9 weken en worden tussen de 14 en 16 weken naar hun nieuwe huis gebracht. De kittens zijn bij vertrek volledig ingeënt, meerdere keren ontwormt en gechipt, hebben een stamboom en dierenpaspoort, krijgen een gezondheidsverklaring van de dierenarts mee, een cd met alle foto's erop, kopieën van de testen van de ouders en voer voor de eerste dagen.

Wij willen het allerbeste voor onze kitten en daarom hanteren wij een aantal richtlijnen die wij belangrijk vinden indien u geïnteresseerd bent in één van onze kitten:

Wij vinden het belangrijk dat een kitten niet als enig huisdier wordt gehouden en dit is nog belangrijker, indien de nieuwe eigenaren (fulltime) werken. Een kat heeft aandacht nodig en een mens kan nooit fungeren als een speelmaatje. Daarom is een kat het meest gelukkig als hij of zij een kattenspeelmaatje heeft.

Wij vragen van u dat u 1 of 2 keer bij de kittens komt kijken, maar pas nadat de kittens hun 1e enting hebben gekregen rond de leeftijd van 9 weken.

Onze eigen katten mogen niet vrij buiten lopen en dit is ook niet toegestaan voor onze kittens bij hun nieuwe eigenaren.
Een veilig afgezette tuin, balkon of een kattenren is ideaal voor hen. Zo kunnen ze toch op een veilige naar buiten, maar zonder de gevaren van ziektes, katten gevechten (katten zijn territoriaal!), verkeer en boze buurtgenoten die hen iets aan willen doen.

Wij brengen de kittens naar hun nieuwe huis toe, hierdoor voelen zij zich wat sneller veilig in hun nieuwe omgeving. Maar wij doen dit ook voor onze eigen gemoedsrust.

De prijs voor een liefhebberskitten is € 850, met een kitten voor liefhebbers mag niet gefokt worden. Ook niet een eenmalig nestje, dit is namelijk ook fokken.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een kitten van ons dan kunt u uw belangstelling kenbaar maken via email of via telefoon, zie onze contactpagina. De kittens onder optie of evaluatie kunnen op een later moment vrij komen, mocht u interesse hebben in deze kittens dan kunt u dit kenbaar maken.